RadioGora


subota, 21. listopada 2017.

Drske i egzotične Albanke VLADAJU svetskom muzičkom scenom: Zarađuju MILIONE, a malo ko zna da potiču sa Balkana

Za poreklo i slavu Rite Ore cela planeta već dobro zna, ali nisu svi upoznati sa tim da su i ove megapopularne pevačice rodom iz Albanije. Jedna od njih je ove godine dostigla vrhunac slave, a tek joj je 22.godina

Dua Lipa 
Ako još uvek niste čuli za nju, onda verovatno niste preterani fan strane pop muzike jer je njen hit ove godine na vrhu svake britanske top liste. Radi se o pesmi “New rules” koja na Jutjubu ima skoro 500.000 pregleda i non-stop se vrti na muzičkim kanalima i radio stanicama.
Ime joj na albanskom znači Ljubav i dolazi iz muzičke porodice sa Kosova, a otac joj je bio poznati kosovski roker Dukagjin Lipa. O njenom uspehu najbolje govori singl “Be The One” iz 2015. godine koji i dalje ne silazi s evropskih top lista. Baš kao i Dua, iz muzičke porodice dolazi.
Hit Video

Bleta Bibi Reksa 28 godina
Bleta Bibi Reksa (28) rođena je u Americi u porodici kosovskih imigranata. Osim saradnje sa Niki Minaž, posebno se izdvaja i podatak da je napisala veliki hit “The Monster”, koji su pevali Rijana i Eminem. Njen hit “I Got You” sigurno ste čuli ove godine, sve i da MTV niste uključili već godinama.
Hit Video

Rita Ora
Ipak najveća zvezda među navedenima je Rita koju nazivaju i britanskom Rijanom. Ona je rođena Prištinka, koja se s porodicom preselila u London kad joj je bilo samo godinu dana. Svetsku slavu donela joj je saradnja s Džej Zijem i njegovom kućom “Roc Nation”. Mnogi su smatrali da je upravo ona žena o kojoj je pevale Bijonse, žena koja je zavela Džej Zija. Ako vam je Rita posebno draga, letovanje planirajte u Ulcinju, gradu koji ova pevačica posećuje svake godine, makar na kratko.

Nema komentara: