RadioGora


utorak, 3. listopada 2017.

RadioGora

Radio od svog nastanka pa do danas služi za prenos glasa i muzike. Danas, ipak, možemo da biramo koju vrstu muzike želimo da slušamo, koje izvođače, u koje vreme i kojim redom. Internet radio nam je doneo slobododu da sami uređujemo svoj radijski program. Uskoro ćemo moći da kombinujemo raspoložive izvore cele planete, ali i dalje, radio služi da nam prenosi infomracije i da nas zabavlja, i tu se ništa nije promenilo.

Na internet je trenutno puno radio stanica, ogromnu većinu čine radio programi kojima je internet prostor jedini dom.
Njima se  2013. godine pridružio i www.RadioGora.info radio koji je osnovo (Trener).
Mi smo sugestivan, fleksibilan, opušten ali i senzibilan medij koji svoje slušaoce širom sveta, spaja  i zabavlja. Zaštitni znak www.RadioGora.info radija je “boja” njegovog zvuka, dalekosežnost njegovog signala, glasovi njegovih voditelja, muzicki kolorit i prijateljska ruka ispružena ka svakom slušaocu. Jer, slušaoci zaslužuju najbolje. Budući da smo mladi, vedri za druženje, uvek raspoloženi, rešeni smo da svakodnevno uz nas okupljamo dobre ljude dobre volje zbog dobrih razloga na dobrom mestu – na Internet talasima RadioGora(e) radija.
Naša je želja bila i posebno nas veseli što smo u potpunosti uspeli da proizvedemo dinamičan program namenjen publici od 13 do 80 godina, učenicima i studentima, radno aktivnom stanovništvu mlađeg, srednjeg i starijeg doba.
Svesni smo da je ljudsko uvo najveći senzor, zato poštujemo estetiku radiofonskog izraza. Programom motivišemo, stvaramo raspoloženje i postičemo emocije i razmišljanje, pratimo život iz minuta u minut. A sada vam, zbog boljeg upoznavanja, savetujemo da konkretno čujete ko smo, kakvi smo, šta emitujemo i šta možemo da vam ponudimo.A ako ste raspoloženi za druženje sa nama,  dovoljno je da kliknete na (CHAT-u na ikonu **Natpisu- START i već ste na dobrom putu da steknete nove prijatelje i budete korak bliži rodnom kraju).
Radio je umetničko delo koje se stvara iz sata u sat, uvek iznova i na svoj način neponovljivo, u kombinaciji ljudskog uma i tehnike, govora i muzike.

Nema komentara: